21. februar 2014

Lidt æstetik midt i hjertet af Odense

Netop dette - æstetik - er vigtigt for mig i min dagligdag både privat og i arbejdsøjemed, lige som ro på lydniveau, i det daglige, og jeg skulle bare træde et skridt ind og lukke døren til myldretidstrafikken, førend jeg befandt mig i et øjeblik af yderst HSP-venlige omgivelser og stemning.
Ret skal være ret, der var ikke mange patienter i venteværelset, og det har også hjulpet på støjniveauet, men når det er sagt, så var tempoet roligt og stemmeføringen de ansatte iblandt venlig og dæmpet, hvilket sætter dagsordenen for klinikkens fremtoning og den modtagelse, patienterne og andre besøgende mødes med, ingen tvivl. Derudover trådte jeg også ind i smukke omgivelser, lyse vægge og lofter, møblement, som gjorde det muligt at sætte sig lidt væk fra venteværelset og ikke mindst en baggård midt i HC Andersens kvarter, som fløj mine tanker frem til sommer. Døren til baggården er af glas, og lader lyset strømme ind og blikket mulighed for at vandre ud til højbedene.

Nu var det godt nok i familiært øjemed, at jeg slog et smut forbi Hjerte-, lunge- & allergiklinikken i Odense, og jeg har ingen aktier i klinikken, men det udelukker mig ikke fra at mene, at deres nye domicil er et godt bud på en HSP-venlig arbejdsplads set med mine æstetiske briller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar